Vragen over je bestelling en levering

Voordat de izyWALL geleverd zal worden, zult u een uitnodiging tot betaling ontvangen. Pas wanneer wij het resterende bedrag ontvangen hebben, zal de izyWALL ons magazijn verlaten en tot bij u geleverd worden.

Neem contact met ons op als u niet tevreden bent over uw levering. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bij het leveren / ophalen van je artikelen controleer je of de levering compleet is en teken je voor ontvangst. Als je ontdekt dat een artikel ontbreekt, meld dit dan binnen de 7 dagen na bestelling bij ons via info@izywall.com .

Dit kan binnen de 7 dagen na bestelling. Stuur een e-mail naar info@izywall.com om je bestelling aan te passen. Wij bekijken dan of we je bestelling nog kunnen aanpassen of niet.

Uw izyWALL wordt met de grootste zorg geleverd. Alle onderdelen zijn stevig verpakt en worden voorzien van een duidelijk label.

De levertermijn ligt tussen de 4 en de 8 weken.

Bancontact
Mastercard
Visa

Wij brengen u op de hoogte van zodra uw izyWALL klaar staat voor u. Daarna kunt u een afspraak maken om uw izyWALL op te halen. Afhaaladres: iFiRE, Gentsebaan 50, 9890 Gavere, België.

Wij brengen u op de hoogte van zodra uw izyWALL klaar staat voor ophaling / verzending. Daarna kunt u een afspraak maken om uw izyWALL op te halen of een moment vastleggen voor levering. Neem contact op met onze klantenservice als u nog vragen heeft.

In België werd de garantie wettelijk vastgelegd. Dit zorgt er voor dat je als consument 2 jaar garantie hebt en als vennootschap of persoon met btw-nummer 1 jaar. In andere landen binnen Europa ligt deze wetgeving anders en moet per land apart bekeken worden. Op de izyWALL geldt de wettelijke garantieperiode. De garantie geldt niet op slijtage van onderdelen of op onderdelen die regelmatig vervangen dienen te worden in het kader van onderhoud. De garantie vervalt steeds wanneer de haard niet goed werd geïnstalleerd volgens de regels van iFIRE, evenals wanneer er te weinig toevoer van verse lucht in de onderkamer werd aangebracht ter afkoeling van het toestel, of de lucht werd afgesneden door verkeerde plaatsing.

Vragen over de haarden

Neem contact op met onze klantenservice als u een probleem heeft met uw haard. Wij bekijken dan verder hoe we u van dienst kunnen zijn.

Neem contact op met onze klantenservice als u een probleem heeft met uw haard. Wij bekijken dan verder hoe we u van dienst kunnen zijn.

Een bio-ethanolhaard is een haard die brandt op bio-ethanol. Deze soort haard heeft geen schoorsteen nodig en kan dus overal geplaatst worden, ook in appartementen, nieuwbouwwoningen, buitenverblijven etc. Bio-ethanolhaarden zijn zeer eenvoudig in bediening en plaatsing.  De bio-ethanolhaarden van iFiRE zijn volledig vrij van rook en geur. Bij het gebruik van een bio-ethanolhaard moet er wel steeds een minimum aan verse lucht beschikbaar zijn. Dit kunt u doen door de deur op een kier te laten staan of het rooster van het raam open te zetten. Belangrijk is dus dat u nooit stookt in een ruimte waar geen verse lucht binnen kan. Dit geldt trouwens niet alleen voor bio-ethanol, maar voor praktisch alle haarden.

Een haard op waterdamp is een haard die werkt op verlicht & koud opwervelend waternevel. Dit soort haard heeft geen schoorsteen nodig en kan dus overal geplaatst worden, ook in appartementen, nieuwbouwwoningen, buitenverblijven etc. Stoomhaarden zijn zeer eenvoudig in bediening, plaatsing en onderhoud. De toestellen zijn bovendien zeer veilig en geven geen warmte af.

Vragen over het product

U kan de izyWALL komen bekijken in de showroom van Ignis & Desloover, alsook in het infocenter van iFiRE.
Adres IGNIS en Desloover:
Nieuwe Steenweg 12B, 9810 Nazareth.

Adres IGNIS Waasmunster: Patrijzenlaan 2A 9250 Waasmunster

Adres iFiRE: Gentsebaan 50 9890 Gavere

U kan de izyWALL momenteel enkel bezichtigen en bestellen bij onze dealers IGNIS en Desloover, maar ook in het infocenter van iFiRE.

De izyWALL kan ook besteld worden in de configurator via de webshop.

U kan nieuwe onderdelen bestellen via info@izywall.com. Wilt u een extra module bestellen? Dit kan via onze configurator.

Vragen over de plaatsing

De handleiding om je woonwand te plaatsen, kan je hier vinden. Je kan ook je izyWALL laten plaatsen (optie in configurator).

Dit is afhankelijk van de afmetingen van je lift. In de technische brochure (link naar download pagina) kan je de afmetingen raadplegen. Passen een aantal onderdelen niet in je lift? Dan kan je in de webshop kiezen voor levering met een verhuislift.